Follow on Bloglovin
Många personer i våran omgiving frågar ofta många frågor angående vår slöja, hår, mode, kläder osv. Så vi tänkte ta upp några frågor som ofta uppkommer ofta och svara på dem. 
 
  • Är det inte jobbigt att ha slöja varje dag? Svar: Nej, vi tycker det är viktigt för att det är en ikon som ofta kopplas med muslimer. Vi är stolta och därför vill vi ha slöja.
  • Visar ni aldrig håret? Svar: Vi visar endast vårt för närmast familjemeddlemar. (Dett kan variera, vissa kvinnor, familjer är inte lika hårda. 
  • Klär ni er aldrig i vanliga kläder? Svar: Det bestämmer man själv. Vi har ibland andra kläder men visar inte mer för det. 
  • Har du någonsin färgat håret? Svar: Jag ( Fatima) gjorde det för länge sedan och absolut kan man det. Vi är fina för oss själva. Har inget behov att visa upp det. 
 
Detta var endast några frågor som vi kom på som kommit upp några gånger. Vill du fråga något angående oss eller frågor rörande Islam så är du välkommen med din fråga till oss så svarar vi så fort vi kan! 

/ Faranoush och Fatima

2 kommentarer

Karin

20 Jan 2014 22:16

Kul! :) Ni har säkert fått frågorna tidigare. Men om ni inte hade blivit uppväxta med slöjan tror ni då ni skulle vilja ha den? Tänker ni aldrig att ni skulle vilja visa ert nyfärgade hår med den matchande klänningen? Sist men inte minst, vill ni verkligen ha slöja?

Kramar från Karin

Melinda

20 Jan 2014 22:35

Intressant.. Kan ni lägga upp bilder på er själva utan burka eller bryter det mot koranen?
Vill se mer av er!

Kommentera

Publiceras ej